سوالات دیگر پرسیده شده از دکتر شرفالدین
- ای وی اف
سلام روز نهم انتقال هستم از روز سوم لکه بینی دارم بعضی روزها زیاد و بعضی روزها کم اکثرا قهوه ای موقعی که استراحت میکنم رفع میشه روزانه ۳تا شیاف و ۲تا آمپول پروژسترون میزنم امیدی هست مثبت بشم یک جنین بلاست انتقال دادن قرص دوفامد روزی ۲تا و آمپول انکسوپارین و asa هم مصرف میکنم ممنون از پاسخگوییتون
- گارداسیل
سلام خانم دکتر . من تست پاپ اسمیر دادم که کمی عفونت نشون داد و دکتر معالج برای سه ماه دیگه تست مجدد تست پاپ اسمیر خواستن و hpv هم negative بود .من به درخواست خودم گفتم برام واکسن گارداسیل بزنند که دوز اولش را زدم و دو دوز دیگه باقی مونده ۳۳ سال دارم و یه فرزند. آیا این واکسن خوبه و مشکلی که برای بارداری و چیزای دیگه که ایجاد نمیکنه؟ ممنون از شما
- پریودی قبل از موعد
سلام وقتتون بخیر من نزدیک به 3سالی هست که سیپروترون کامپاند برای کیست تخمدان مصرف میکنم بعد الان چند ماه پیش توی سنو نشون داد که دیگه کیست ندارم اما دکترم گفت قرص رو ادامه بدم الان هنوز 2تا قرص دیگه دارم اما پریود شدم میخواستم ببینم دلیلش چیه؟
- سوال
سلام ایا قرص راکوتان و ضد التهاب و ازیترومایسین با قرص ال دی تداخل دارد؟
- عوارض سرکلاز
سلام خسته نباشید من ۱۸ سال پیش سرکلاژ کردم و بخیه هام رو نکشیدم و حالت توده در کنار نخ سرکلاژم حس میکنم . به نظر شما خطرناکه ممنونم
- پریود دوم بعد از قرص اورژانسی
سلام وقتتون بخیر بیش از ۱ ماه پیش رابطه ی بدون دخول داشتم که حتی سطحی هم بود و قسمت های تناسلی باهم برخورد نداشت و مایع منی به هیچ عنوان نزدیک واژن یا کشاله ی ران تخلیه نشد و فقط شک داشتم که شاید دستشون به مقدار کم آغشته به مایع منی بوده باشه و وارد واژن من شده باشه حدود ۴ ساعت بعد رابطه قرص اورژانسی لونژیل ۱.۵ مصرف کردم و ۹ روز بعد (۵ روز زودتر از موعدم)پریود شدم به مدت ۷ روز که همراه با دفع لخته بود و بعد از پریود هم چندین بار از بیبی چک استفاده کردم و منفی شدن همشون من به هیچ عنوان دیگه توی این مدت رابطه نداشتم من سیکل پریودم ۲۵ روزه دارم و الان پریود سیکل جدیدم ۴ روزه به تاخیر افتاده و خیلی نگرانم بیبی چک هم امتحان کردم در این روزهای تاخیرم که منفی شد آیا این تاخیر طبیعیه ؟! نیاز به آزمایش بارداری هست یا صبر کنم که پریود شم ؟!
- سلام من ابله مرغان شده بودم الان پریودم عقب افتاده
ایا دارو های ابله مرغان روی پریودی تاثیر دارد
- مصرف قرص آهن
سلام خانوم دکتر من هفته پنجم باردآری هستم مصرف قرص فروفورت دئودنال و پریناتال مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟
- عمومی
سلام خانم دکتر ۲۰ سالمه من قبلا ناحیه ی کلیتوریس خودم و کاملا میدیدم و حتی با لمس وجودش و احساس میکردم چند ماهی است که ناحیه ی کلیتوریس انگاری تیس و خیلی داخل رفته و فرو رفته شده جوری که اصلا انگاره نیس آیا طبیعی ه این ؟؟؟ ممنون
- زنان
سلام خانم دکتر من ۴۴ ساله هستم خونریزی پریودهام خیلی زیاده و لخته خون بزرگ دارم
- سرکلاژشکمی *
سلام خانوم دکتر وقتتون بخیر من از شهر دیگه میخوام برای سرکلاژ شکمی خدمتتون برسم و زمان خیلی مهمه برام مدارکم کامل میارم مطب از سونو ازمایش و... ولی تا تشکیل پرونده و عمل شدن چند روز طول میکشه ؟ممنونم که جواب میدید
- قرص لونسترول تاریخ گذشته
ایا از قرص اورژانسی که ۱۰ ماه از تاریخش گذشته میتوان جهت امیزش بدون پیشگیری استفاده کرد
- کیست سینه
با سلام من چندتای کیست سینه دارم ودکتر گفت باید قرص گل مغربی مصرف کتید چند بار سونو دادم هیچ تغییری نکرده خیلی هم درد دارم نمیدونم چه نوع دارویی مصرف کنن
- درد مقعد هنگام پریود
سلام خسته نباشید من دخترم علت درد مقعدم هنگام پریودی چیه که برای تخلیه مدفوع اذیت میشم
- لکه بینی در حین تخمک گذاری
سلام دختری ۳۴ ساله هستم که چند ماهی میشه که حین تخمک گذاری لکه های خونی همراه مایع خروجی از واژن مشاهده میکنم،میخاستم بپرسم این موصوع خطرناکه؟و علتش چیه؟
- مصرف قرص جلوگیری سیپروترون کامپاند
سلام خسته نباشید من برای جلوگیری از قرص سیپروترون کامپاند استفاده میکنم هیچ قرصی بهم نساخته حالت تهوع شدید میگرفتم الان تازه اولین دوره از قرص رو مصرف میکنم اما لکه بینی دارم علتش چی میتونه باشه؟ و این که میشه سه ماه قرص و سه ماه کاندوم باشه روش جلوگیریم؟ ممنون میشم پاسخ بدین با تشکر.
- جای گذین قرض مارولین با دزوسپتیو
سلام خانم دکتر من ۵ساله مارولین میخوردم الان قرصدزوسپتیو بخورم خوبه مشکل نداره
- متاهل هستم و زیر دلم همش میزنه دلیلش برای چیه؟
متاهل هستم و زیر دلم همش میزنه دلیلش چیه؟
- تغییر ناگهانی بوی بدن
سلام.من نزدیک یک ماه است ک متوجه تغییر بوی بدن خود شده ام.ب صورتی ک حتی یک ساعت بعد از دوش گرفتن هم حس میکنم بدنم بوی شیرینی دارد.و کلا بوی بدنم تغییر کرده.عایا ممکن است این تغییر ب خاطر وجود کیست تخمدان باشد؟چ دلیلی برای این تغییر بو وجود دارد.و باید ب کدام پزشک مراجعه کرد؟ممنون میشم کامل راهنماییم کنید.(تغییرات غذایی و رفتاری طی این یک ماه نداشته ام)
- زنان و زایمان
با سلام و عرض خسته نباشید
من زنی 27 ساله هستم، یک سال میشه که دچار مشکل زنانه ای شدمه، که میخوام براتون مطرح کنم، تو رو خدا اگه امکان داره بعد خواندن ایمیلم جواب ایمیل منو بدین.
من 10 ساله که ازدواج کردمه و هیچ وقت توی رابطه های سکسی که با شوهرم داشتمه هیچ مشکلی نداشتمه، ولی حدود یک سال پیش یک شب توی رابطه سکسی که با شوهرم داشتم دچار مشکلاتی شدم، توی اون شب و توی اون رابطه همش سوزش و درد داشتم و از اون شب به بعد موقع انجام رابطه سکسی سوزشم بیشتر و شوید تر میشد و بعد از پایان رابطه سکسی پایین شکمم درد میگیره این درد انقدر زیاد میشه که دولا یا خم میشم و راه میرم و همیشه بیرون دستگاه تناسلیم التهاب داره و موقع انجام رابطه سکسی سوزش دستگاه تناسولیم انقدر زیاد میشه که احساس سوزش شوید میکنم. و بعد از اون رابطه سکسی سینه هام شروع کردن به ورم کردن و خیلی بزرگ شدنه و بدنم کلا ورم داره و شکمم آویزون شده.
با شوهرم درباره این موضوع صحبت کردم و اون گفت اون شب قبل از انجام اون رابطه سکسی از کرم بزرگ و کلفت کننده آلت مردانش استفاده کرده. ولی به بخاطر مشکلاتی که با هم داریم مطمئن نیستم که بهم راست گفته.
میخواستم بدونم آیا امکان داره استفاده از کرم کلفت کننده آلت این مشکلات رو برای من بوجود آورده یا ممکنه دلیل یا مریضیه دیگه ایی باشه، آیا ممکنه شوهرم دچار مشکل یا مریضیی بوده که بمن انتقال داده شده.
میخواستم خواهش کنم در صورت امکان منو راهنمایی بفرمایید و بگید دچار چه مشکلی شدمه و برای برطرف کردن این مشکل چه کاری باید انجام بدم.
تو رو خدا جواب ایمیل منو بدین.


