با سلام خدمت خانوم دکتر نازنين
من از حضورتان دو سوال داشتم
سوال اول اينکه من در هفته 34باردارى به سر ميبرم و اينکه مدت دو روز هست که نوک انگشتان دست راستم تقريبا کل اين دو روز حالت خواب رفتگي دارد,باتوجه به اينکه دستو پاهايم ورم دارد ممکن هست که به خاطر ورم باشد يا ربطي به باردارى ندارد؟
و سوال دوم:
من به توصيه مادرم که فرمودن در ماه آخر باردارى در ظرفي ادرار کن و به شکل ظاهرى آن و بعضا محتواى آن دقت کن امروز براى اولين بار اين کار را کردم و متوجه ذرات بسيار ريز سفيد رنگي در آن شدم,خواستم سوال کنم همچين چىزى در ادرا طبيعي است يا خير,اگر طبيعي نيست آيا مربوط به عفونت است؟
در حاليکه من هيچ گونه علائم عفونت ادرارى مانند سوزش و خارش و حتي استشمام بوى بد را ندارم!
با تشکر فراوان
پاسخ
سلام هنگام بارداریبعلت وجود ورم در غلاف اطراف اعصاب ممکن است در مسیر بعضی اعصاب احساس عصبی نا خوشایند مانند خواب رفتگی گز گز و مور مور داشته باشید که بفاصله کوتاهی پس از زایمان بر طرف می شود اما لازم است مصرف نمک را به حد اقل کاهش دهید وجود ذرات در ادرار بدون علامت می تواند غیر مرضی باشد اما لازم است مایعات فراوان مصرف کنید و زود ادرارتان را تخلیه کنید .
Please login or Register to submit your answer


